Jobba hos TB

TB Specials styrka ligger i våra ca 15 chaufförers dagliga transportinsatser. 4-5 kompetenta tjänstemän sköter de administrativa behoven i bolaget. Sen starten 2018 har vi ökat antalet uppdrag och personal kraftigt. De stora utmaningarna vi står inför är tillgången på utrustning och kompetent personal som vill jobba hos oss.

Även om vi i dagsläget kanske inte har en definierad utlyst tjänst har vi ändå behov att få kontakt med duktiga chaufförer som vill sätta kunden i främsta rummet, som är noga med både utrustning, sina dagliga kontakter med kunder och som kan trivas i ett gäng med väldigt engagerade och kompetenta chaufförer. Allt börjar ju med en första kontakt.

Har du hört talas om TB Special i något sammanhang och tror du skulle trivas att arbeta hos oss? Känner du kanske nån som jobbar här och har hört att det är spännande, intensivt och utmanande att jobba här? Har du kanske sett vår utrustning på vägarna och tänkt att ”hos det bolaget skulle jag också vilja jobba”?
Tveka inte att höra av dig, våga fråga om det finns en öppning. Kontakta Stefan Svanberg på telefon 070-66 400 66 eller mail stefan@tbspecial.se för att höra mer om oss.